10 invenții stupide care sunt la limita dintre genialitate și nebunie

0

Suntem înconjurați de invenții. Din vremuri preistorice și până în secolul XXI, invențiile au schimbat și continuă să schimbe lumea. Ele ne iau cu asalt viețile doar cu scopul de a ni le face mai ușoare. Toate îndatoririle care ne împovărează zilnic devin brusc mai simple mulțumită acelor minți luminate care s-au putut gândi la o invenție ce rezolvă problemele noastre.

Invențiile au transformat societatea și viețile noastre de zi cu zi, nu e deloc greșit să spunem asta. Iar cu siguranță creierele din spatele acestor invenții sunt la limita dintre nebunie și genialitate. Punem pariu că îndată ce te vei pune la curent cu ele, nu te vei mai putea împotrivi cumpărării lor!

Știți cum se spune, necesitatea este mama învățăturii, cu toate că nu suntem prea siguri că cineva le-a spus vreodată această vorbă înțeleaptă minților care stau în spatele acestor creații de-a dreptul bizare și… unice, am putea spune. Credeai că vorbim despre inventatori faimoși, care au ajutat la schimbarea lumii și transformarea acesteia într-un loc mai bun? Nici pomeneală!

Astăzi vă vorbim despre genii fără nume, oameni obișnuiți, la fel ca tine și ca noi, care într-un moment de criză, și-au stors creierii până când au venit cu o rezolvare la problema lor. Nevoia te învață, însă tot ea te ajută să îți descoperi creativitatea și ingeniozitatea, în unele cazuri. Nu știm dacă cineva a cumpărat sau ar plăti bani pentru a avea aceste invenții la îndemână, însă categoric sunt amuzante și mult prea ridicole pentru a nu fi făcute publice.

Probabil că printre ele, vei găsi unele care te vor inspira și pe tine să găsești o cale de a-ți rezolva problemele din viața de zi cu zi, așadar, ne vei mulțumi pentru idee. După cum bine știi deja, linia dintre nebunie și ingeniozitate este adesea foarte subțire, dar uneori, ideile care sună bine în cap ar trebui, probabil, să rămână doar acolo. Dar nu toți oamenii gândesc la fel ca mine și ca tine. Și pe de altă parte, există probleme din viața de zi cu zi cu care ne confruntăm cu toții, însă nimeni nu vine cu o soluție viabilă la toate acestea.

Așadar, poate, dar doar poate, că una dintre invențiile nebunești de pe lista noastră s-ar putea dovedi a fi extrem de folositoare în timp, pentru rezolvarea anumitor probleme comune pe care majoritatea dintre noi le experimentăm pe parcursul vieții. Chiar dacă la început îți vor suna ridicole, vei fi uimit să descoperi de cât de bine se pliază invenția pe rezolvarea problemei tale! Mai mult, îți va fi ciudă că nu te-ai gândit tu la asta înainte!

De exemplu, ai probleme în a-ți găsi motivația de a renunța la gustări și a începe o dietă adecvată, echilibrată și sănătoasă? Începe să porți o centură care măsoară greutatea, astfel încât toată lumea să poată vedea progresul tău în procesul de slăbire – și când spunem progresul, ne referim la fiecare cm al acestuia! Sau, pentru cei care nu pot dormi singuri noaptea, Japonia a venit cu o invenție genială, care-ți va ține și de cald. Perna Hug Me îți vor face nopțile mai călduroase, așa cum toate ar trebui să fie!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here