10 lucruri care îți vor face relația mai puternică. Partenerul tău se va gândi doar la tine

0

Poate dura ani să construiești o relație și uneori e nevoie de o neînțelegere măruntă pentru ca aceasta să se strice. Cu timpul, oamenii încep să creadă că partenerii lor vor fi acolo tot timpul pentru ei. Când se întâmplă asta, relația începe să își piardă farmecul și apar certurile inutile și stresul, care pot chiar să ducă la despărțire, iar despărțirile dor îngrozitor. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să ai o relație sănătoasă și fericită:

1. Admiră-l și apreciază-l pe celălalt

Nu e nevoie de eforturi extraordinare pentru a-i face partenerului complimente și pentru a-i arăta că apreciezi lucrurile bune pe care le face.

2. Pregătește surprize

Există puțini oameni cărora să nu le placă surprizele, dacă e vorba de ceva frumos. Așadar, străduiește-te puțin să creezi niște ocazii cât mai speciale.

3. Nu-l lua pe celălalt de bun

Nu ar trebui niciodată să-l iei pe celălalt de bun, să consideri că el va fi alături de tine mereu, indiferent de cât de mult l-ai ignora. Cel mai rău lucru pe care-l poți face e să îl ignori pe celălalt.

4. Nu sta prea mult supărată

Oamenii fac greșeli, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie mereu criticați și să li se aducă întotdeauna aminte de ce nu au făcut bine. Dacă stai prea mult supărată pe partener și îi ții
socoteală sigur nu vei obține nimic bun. Învață să ierți și să uiți!

5. Fă-l să se simtă special

Indiferent de cât timp sunteți împreună, nu înceta niciodată să-i arăți partenerului cât de mult înseamnă pentru tine. Fă-l să se simtă special, fă-i complimente în public, fă ceva ce îi
place.

6. Acordă-i sprijin și încurajează-l

Partenerul tău nu are nevoie de sprijinul altcuiva – cuvintele tale de încurajare vor face minuni pentru el și îl vor face să meargă mai departe în ciuda dificultăților.

7. Lasă trecutul în urmă

Nu vorbi niciodată despre trecutul partenerului dacă nu e neapărată nevoie. Veți ajunge pe un teren minat, iar lucrurile s-ar putea să devină foarte neplăcute înainte ca tu să îți dai seama.

8. Oferă soluții fără să critici

E normal ca oamenii să se mai simtă deprimați pentru că au făcut sau nu au făcut ceva. În asemenea momente ar fi mai înțelept să nu îl critici și să încerci să vii cu soluții care să
îmbunătățească lucrurile.

9. Respectați-vă familia și prietenii

Trebuie să fii conștientă că în viața partenerului tău au existat niște oameni înainte ca el să te cunoască. Toată lumea are o familie și niște prieteni. Nu te aștepta ca partenerul să-i uite
sau să se distanțeze de ei de dragul tău. Respectă-i și vei primi același lucru în schimb.

10. Ai grijă la igienă

Nu înceta să ai grijă de tine gândindu-te că nu mai trebuie să impresionezi pe nimeni

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here