15 secrete pentru a-ți SATISFACE partenerul ca o PROFESIONISTĂ. Al 4-lea dă mereu rezultate

0

Bărbații au, la fel ca și femeile, nevoile lor. Dacă până acum nu le-ai dat atenție, ei bine este momentul să înțelegi că, dacă le vei împlini nevoile, le vei câștiga inima mult mai ușor. Iată care sunt principalele lucruri pe care e nevoie să le faci pentru a putea să-ți satisfaci partenerul.

1. Fii sprijinul său

Bărbații sunt mult mai mulțumiți cu viața lor atunci când simt că femeia lor îi sprijină. Asta înseamnă să-i asculte ideile, încurajându-l să își seteze obiective înalte și să nu-l certe când nu face ceva corect. Comunicarea și respectul sunt foarte importante.

2. Gătește pentru el

Bărbații adoră ca o femeie să gătească pentru ei, și dacă o faci dezbrăcată, partenerul va fi extrem de încântat.

3. Fii feminină

Bărbați adoră să te vadă cât mai feminină, deci nu contează cu adevărat ce porți, atâta timp cât este potrivit pentru acea ocazie. Este vorba despre atitudinea și încrederea de care dai dovadă, așa că asigură-te că te simți confortabil în jurul său în orice moment.

4. Bărbații iubesc amorul spontan

Niciun bărbat nu va refuza o partida de amor. Și cu atât mai mult cu cât este ceva spontan, ce îl va incita și mai tare.

5. Ia controlul

Bărbații vor să simtă că au o femeie puternică lângă ei, care e fermă și nu depinde doar de ei.

6. Fii comodă (uneori)

Unui bărbat îi place o femeie cu care poate să se simtă bine și doar stând acasă la un film și o pizza.

7. Surprinde-l

Tu știi care e ținuta ta care îi place cel mai mult așa că de ce să nu o porți când vine acasă de la serviciu? Lenjeria este cea mai rapidă modalitate de a-i atrage atenția, dar o rochie sexi este chiar mai surprinzătoare.

8. Fă-i un masaj

După o sesiune lungă de iubire, ajută-l să-și recapete puterea cu un masaj pe gât, umeri, piept și picioare. El te va aprecia foarte mult dacă vedea că ești dispusă să-l ajuți să se simtă mai bine.

9. Fă-l să se simtă special

Amintește-i de ce îl iubești, prin cuvinte, cu un dar, așa cum a făcut-o și el de atâtea ori. Ia-l de mână pe stradă ca să-i amintești că ești acolo și că îl apreciezi. Bărații vor afecțiune fizică și emoțională mai mult decât ai crede.

10. Nu fii pesimistă

Un bărbat își dorește o femeie care este fericită și împlinită dinainte de a începe să se întâlnească. Asigură-te că viața ta este în ordine înainte de a o împărți cu altcineva, pentru că nimeni nu dorește un om pesimist lângă el.

11. Arată interes pentru hobby-urile lui

Așa cum el se uită la un film romantic cu tine pe canapea, ar trebui să îți faci timp pentru a juca jocuri video sau pentru a urmări meciul de fotbal cu el. Într-o relație e nevoie de implicarea a două persoane, deci trebuie să încerci să te integrezi în viața celuilalt.

12. Fii o prietenă bună

Știm că femeile au tendința să se plângă de fiecare lucru mic care le deranjează. Dar uneori, el doar vrea să se întindă lângă tine și să se relaxeze, râzând și glumind despre lucruri stupide.

13. Păstrează doar pentru tine unele opinii

Femeile sunt adesea foarte deschise în legătură cu o mulțime de lucruri, dar există anumite opinii pe care ar trebui să le păstrezi pentru tine. Nu le povesti prietenilor tăi totul despre relația ta, pentru că nu știi niciodată când vor spune ceva în jurul partenerului tău, ceea ce poate fi extrem de jenant pentru el.

14. Sunt necesare discuții profunde

Paranoia, egoismul și nerăbdarea sunt toate lucrurile care îl pot îndepărta mai repede decât orice altceva. Dacă ai o problemă sau o suspiciune, vorbește despre asta și uită de ea din momentul în care ați ajuns la un acord.

15. Somnul pe piept

Bărbaților le-a plăcut mereu să-și protejeze femeia, așa că un obicei la fel de simplu ca dormitul pe piept vă va aduce mai aproape decât veți ști vreodată. Tu ești a lui și el vrea să aibă grijă de tine atâta timp cât poate.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here