20 de imagini care nu au fost editate în Photoshop chiar dacă nu par din această lume! Trebuie să le vezi ca să crezi!

0

Photoshop-ul este o invenție grozavă, un instrument care și-a dovedit, în repetate rânduri, importanța și utilitatea în lume, mai ales în industria cinematografiei și a audio-vizualului.
Celebritățile sunt unul dintre primele lucruri pe care le asociezi cu acest instrument, deoarece toate pozele lor sunt editate și făcute să arate nemaipomenit, cu ajutorul acestui program de editare.

Dar dacă ți-am spune să te gândești la un rost mai amuzant al Photoshop-ului? Ei bine, atunci sigur ți-ar apărea în minte zecile de meme-uri care se fac cu ajutorul acestui instrument, sau imaginile editate într-un stil amuzant, de care tu și prietenii tăi vă amuzați în fiecare zi. Imaginile amuzante și editate în Photoshop sunt nelipsite din feed-ul nostru zilnic de pe rețelele sociale. Cei mai iscusiți dintre noi, care au avut ocazia de a cocheta cu acest program, chiar au recurs la el pentru a-și edita propriile selfie-uri înainte de a le posta pe rețelele sociale.

În Photoshop, poți să faci practic tot ceea ce vrei și ce nu vrei – de la schimbarea culorii de păr și a ochilor, până la înlocuirea feței tale cu a unei alte persoane sau cine știe ce alte asemenea idei sclipitoare îți mai pot trece prin cap. Încă de când a apărut Photoshop-ul, lumea noastră a intrat într-o nouă dimensiune. Ne putem raporta la ea ca lumea înainte de Photoshop și lumea de după Photoshop.

Iar cei care au un simț al umorului fin vor fi de acord cu mine atunci când voi spune că toată lumea este mai frumoasă de când Photoshop-ul a fost inventat. V-ați prins de ironie? Bine! Așadar, de când Photoshop-ul și-a făcut loc în calculatoarele noastre, iar maeștrii în editare foto și-au făcut apariția pe Internet, aproape că nu ne mai putem crede ochilor atunci când vedem o imagine care ne impresionează cu frumusețea ei sau cu ciudățenia ei, depotrivă.

Primul lucru la care ne gândim este că a fost editată în Photoshop, corect? Dar există și acele imagini care ne lasă în cumpănă, imagini despre care nu ne putem da seama dacă au fost alterate de vreo mână de geniu în acest program de editare, sau sunt chiar autentice.

Ei bine, nu ești singurul care-și pune această întrebare! Dacă Photoshop-ul are o calitate, aceea este de a face foarte subțire linia dintre autenticitate și falsitate. Da, o imagine nu poate fi întotdeauna atât de strălucită pe cât o poate face Photoshop-ul să pară, însă asta nu înseamnă că toate imaginile au trecut prin atingerea magică a acestui program. Există și excepții de la regulă, bineînțeles. Sunt cazuri rare în care oamenii reușesc să surprindă fotografii magnifice, fără ajutorul unui program de editare, ci doar cu un simplu aparat foto sau telefon.

Tocmai pentru că imaginile surprind elemente de impact, nu mai este necesară nici o modificare în prealabil a acestora. De asemenea, faptul că în lume există lucruri sau ființe vii care ne lasă cu gura căscată este un ajutor enorm. În video-ul de astăzi, îți vom arăta cele mai bizare imagini despre care nu vei crede nici o clipă că nu au fost photoshopate – tocmai pentru că par imposibile de a exista în viața reală. Dar avem vești pentru tine – sunt cât se poate de autentice!

Aceste imagini nu sunt deloc false sau modificate, și da, îți va veni greu să crezi că nu au fost editate. Cel mai bine este să le vezi cu propriii tăi ochi, pentru a putea crede asta. Nu exagerăm atunci când spunem că ești pe cale să vezi imagini care nu au fost atinse de abilitățile programului de editare suprem, Photoshop-ul. Aceste imagini bizare sunt absolut nebunești, dar calitatea lor principală este că sunt autentice!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here