20 de imagini care sunt surprinse fix la momentul potrivit și la care trebuie să te uiți de două ori

0

Ai fost vreodată în momentul potrivit, la timpul potrivit? Dacă da, vei înţelege perfect importanţa acestor poze. Dacă nu, le vei invidia. Să faci o poză fix în momentul în care ceva important sau foarte amuzant se petrece, îţi asigură nu doar o amintire de neuitat ci şi o mulţime de aprecieri în mediul online.

Sunt câteva lucruri la fel de minunate care îţi dau o stare de bine ca atunci când faci poza potrivită: cel mai bun loc din metrou, o întâlnire fierbinte cu persoana pe care o plăceai de mult, sau chiar un job care a apărut la momentul potrivit. Cele mai bune lucruri se întâmplă atunci când timpul te surprinde – în alte cuvinte atunci când te aşteptai mai puţin şi care nu s-ar fi putut petrece aşa dacă le-ai fi plănuit de dinainte.

Aceeaşi situaţie este şi în cazul pozelor pe care le veţi vedea mai jos. Toate sunt făcute exact în momentul potrivit. Dacă ai ruga fotograful să le mai facă o dată, cu siguranţă că nu ar putea, pentru că totul s-a petrecut extrem de spontan. Poate să fie vorba de implicarea pe teren, de perspectivă, sau doar de un obiect plasat extrem de ciudat, care în combinaţie cu alt obiect plasat la fel de ciudat, dau rezultatul unei imagini superbe sau amuzante.

Suntem cu toţii fanii ale acestor tipuri de poze, care tot apar în mediul online, dar de care nu ne săturăm niciodată. Cele mai bune momente din viaţa vin şi pleacă într-o clipită, iar aceste poza reprezintă dovada vie a acestui lucru. Nu mulţi dintre noi vor avea norocul de a surprinde o astfel de poză, motiv pentru care merită apreciate.

Nimic nu atrage atenţia mai tare că spontaneitatea, mai ales atunci când aceasta te ajută să creezi ceva absolut răvăşitor. Până la urmă cele mai frumoase lucruri din lume sunt făcute din spontaneitate, pentru că ştim cu toţii cât de tare poate să strice distracţia un plan prea bine organizat care nu îţi permite să ieşi din tipare nici măcar puţin.

Toţi cei care au un telefon performant, sau o cameră foto la dispoziţie pot captura un moment esenţial. Trebuie doar să fim pe fază atunci când simţim că o situaţie în care ne aflam are potenţial. Nu uita s-o împărtăşeşti cu prietenii tăi virtual, pentru că mulţi dintre cei care au făcut asta, au ajuns în lista noastră.

Nu spune nimeni că este uşor. Dar până la urmă ce mai este uşor în ziua de azi? Uneori chiar te chinui să găseşti un unghi potrivit, sau o locaţie potrivită în care se pot petrecere lucruri care vor face poza perfectă.

Atunci când o poză face cât o mie de cuvinte, nu este de mirare cât de mare succes au cele care ne dau pe spate cu ingeniozitate şi spontaneitatea lor. Cine s-ar fi gândit vreodată că poţi prinde exact momentul în care un şarpe vrea să atace o vrăbiuţă, sau momentul în care un câine cască, iau în fundal se regăseşte altă fotografie în care el face acelaşi lucru, în aceeaşi poziţie?

Încă de când au apărut fotografiile, oamenii au încercat să profite din plin de momentele pe care le puteau imortaliza. Să nu uităm de moda din perioada victoriană în care oamenii îşi fotografiau rudelele decedate, pentru a avea astfel de amintiri, pentru totdeauna. Nu negăm că erau total morbide, dar măcar acele persoane decedate erau fotografiate într-un cadru familial, şi nu în sicriu, aşa cum se mai poartă la noi în ţară.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here