6 MOTIVE pentru care bărbaților nu le plac femeile virgine. Nu te gândeai la asta

0

De ce bărbatul tinde să se întâlnească cu femei care nu și-au pierdut virginitatea? Femeile trebuie să înțeleagă că bărbații sunt mai puțin emoționali și mai mult vizuali. Bărbații sunt conducători și acest aspect al lor tinde să îi influențeze în foarte multe direcții. Toată lumea însă își dorește un partener care este iubitor și care are o personalitate puternică.

Acum, să evaluăm motivele pentru care bărbații preferă acest de femeie.

1. Stereotipul

Există un anumit stereotip atașat tuturor fecioarelor cum că sunt un anumit mod. Știm cu toții că fiecare este diferit și că nu trebuie să existe nici un fel de stereotipuri. Bărbații tind să creadă că femeile care sunt virgine tind să fie prudente, naive și serioase.
Pe lângă aceste lucruri, se spune că acestea se și lasă mai greu. Cu toate acestea, când un bărbat gândește dintr-o perspectivă pur intimă, fecioarele sunt foarte pretențioase și conștiente de toate avansurile pe care le fac bărbații, însă încearcă să le reziste. Bărbații însă se pot sătura la un moment dat de toată această joacă nesfârșită.

2. Glazura de pe tort

La început, un bărbat urmărește o fată bazat pe sentimentele sale puternice față de ea. Ei foarte ușor ignoră modul în care fata a spus că este virgină și că intenționează să rămână astfel. Când febra inițială se termină, atunci realitatea le lovește. După o astfel de așteptare lungă și obositoare, este posibil ca aceștia să își dea seama că, singurul motiv pentru care stau lângă această femeie aste faptul că își doresc să o aibă și că, în fine, nu merită așteptarea.

3. Atașamentul

Bărbații susțin că, după ce au întreținut raporturi intime cu o fată virgină, aceasta devine foarte atașată de ei. Din cauza substanțelor chimice din corp care sunt eliberate în momentul în care cei doi fac amor pentru prima data, se creează o legătură specială între parteneri astfel că, după acest moment, fata devine extrem de atașată de partenerul ei, lucru care îi poate stresa și exaspera pe bărbați.

4. Nerăbdarea

Bărbații susțin uneori că, atunci când se află în situația de a fi cu o fată virgină pe care o așteaptă atât cât este nevoie pentru a reuși să facă amor cu ea la un anumit moment, ajung să dezvolte o oarecare nerăbdare și o dorință mai mare de a ajunge cu ea în acest punct. Cu toate acestea, ei încearcă să evite acest stres constant atunci când sunt obișnuiți ca toate lucrurile să se întâmple cu ușurință.

5. Despărțirea

Multe femei trăiesc cu impresia că, după momentul în care vor face amor pentru prima oară cu partenerul lor, acesta se va despărți de ele pentru că acestea își vor fi pierdut farmecul. Cu toate acestea, deși femeile trăiesc cu această teamă, multe persoane consideră că, dacă un cuplu nu se desparte după ce au trecut printr-o astfel de experiență, aceștia vor fi mult mai legați unul de celălalt. Bărbații însă tind de foarte multe ori să îi piardă interesul atunci când nu se confruntă cu o persoană care să îi incite și din alte puncte de vedere.

6. O aventură de o noapte

Unul dintre principalele motive pentru care bărbații nu își doresc să se încurce cu o femeie virgină este acela că, de multe ori, aceștia nu își doresc nimic mai mult decât o aventură de o noapte. Astfel, aceștia vor să evite ideea de a crea așteptări și durere pentru o persoană care privește amorul ca pe o piatră de hotar și nu ca pe o experiență singulară.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here