8 cele mai GRELE DECIZII pe care oamenii au trebuit să le ia vreodată! Nimeni nu ar trebui să fie forțat s-o facă pe a 4-a!

0

De-a lungul vieții suntem nevoiți să luăm tot felul de decizii cu privire la viețile noastre și ale celor din jurul nostru. Cum ne vor afecta acestea pe viitor este întotdeauna un mister.

De la a ucide mai mulți oameni pentru a sfârși un război și la a decide care dintre copiii tăi trebuie să supraviețuiască, iată câteva dintre cele mai grele și dure decizii pe care oamenii au trebuit vreodată să le facă!

1. Aron Ralston

În 2003, oamenii din întreaga lume au dat dovadă de o senzație colectivă de stupoare după ce au descoperit cât de departe a fost în stare Aron Ralston să meargă pentru a-și salva propria viață.

Aron fusese de unul singur la canoe în Utah, când a alunecat și a fost prins între un bolovan enorm. El a supraviețuit timp de 5 zile prin a bea apă și urină înainte de a-și pierde toate speranțele.

După ce a filmat un mesaj la revedere pe camera lui, Aron a făcut una dintre cele mai dure și cele mai dureroase decizii pe care cineva le-a făcut vreodată.

Pentru o șansă slabă la supraviețuire, și-a rupt propriul braț și l-a amputat folosind o pereche de clești miniaturali. Această decizie i-a permis în cele din urmă să scape și a supraviețuit împotriva tuturor șanselor.

Astăzi, Aron își petrece cea mai mare parte a timpului călătorind în jurul lumii, inspirându-i pe alții ca un vorbitor motivațional.

2. Zona gri

Un avocat la Reddit a împărtășit cea mai dificilă dilemă morală din cariera sa. Apăra o mică companie împotriva unei corupții a lacomilor.

Cazul a avut mize enorme, deoarece pierderea i-ar fi costat pe clienții săi mijloacele de trai. Într-o zi, în timp ce se pregătea pentru acest caz, avocatul s-a confruntat cu o dovadă foarte incriminatoare.

El știa că atunci când opoziția va găsi acest document, l-ar fi întors împotriva sa, pentru a câștiga cazul. Toată noaptea el s-a gândit să-l distrugă pentru a-și salva cazul.

S-a luptat cu asta de ore întregi până când l-a făcut să se simtă bolnav fizic. În cele din urmă, el a decis să nu-l distrugă și era sigur că băieții răi vor câștiga.

Destul de sigur, opoziția a încercat să folosească documentul pentru a incrimina inculpatul. Dar, împotriva tuturor situațiilor, juriul a văzut prin el!

Adevărul a ieșit la iveală și inculpatul s-a dovedit a fi nevinovat! Avocatul a fost atât de recunoscător, încât a ales să nu-și vândă sufletul diavolului și să încalce legea, dovedind că unii avocați au de fapt un suflet mare!

3. Ruina financiară

Unele decizii sunt atât de grele încât pot rupe prietenii de-o viață! Prieteni din copilărie, Henry și Pete s-au sprijinit mereu unul pe celălalt.

Atunci când Pete a mărturisit că avea probleme financiare grave, Henry nu a ezitat să-l salveze. Însă Pete continua să se întoarcă, cerând tot mai mulți bani.

În cele din urmă, a recunoscut că are o problemă serioasă cu jocurile de noroc, și că are datorii unor persoane periculoase.

Henry s-a gândit foarte mult să-și salveze din nou prietenul, dar în cele din urmă, a decis să nu-l mai ajute. el știa că Pete nu și-ar fi schimbat situația dacă nu-și va asuma răspunderea și nu se va ocupa de dependența lui.

Pete a fost furios și a pus punct prieteniei lor de mai mulți ani. Dar, după ce s-a văzut ajuns la fund, a reușit în cele din urmă să-și organizeze viața.

Îi era greu să trăiască, dar în cele din urmă, Pete a declarat că decizia finală a lui Henry l-a ajutat să-și găsească din nou drumul. Prietenia lor este acum mai puternică decât niciodată.

4. Rachel Edwards

În 2010, Rachel Edwards a făcut o alegere pe care nici un părinte nu ar fi trebuit să o facă vreodată: ea a decis care dintre cei doi copii ai ei trebuie să trăiască.

În timp ce mergeau să vadă familia, mașina a lovit o groapă.. Rachel a pierdut imediat controlul vehiculului și s-au prăbușit într-un dig.

Pe măsură ce nivelul apei se ridica, Rachel a avut doar câteva secunde la dispoziție pentru a alege pe care copil să-l scoată la suprafață.

În cele din urmă, ea a apucat-o pe fiica ei de 2 ani, Isabella, și a înotat la suprafață. Din cauza vârstei Isabellei, era imposibil ca Rachel să o părăsească pentru a se întoarce înapoi să-l salveze pe fiul ei.

Așa că Jack, în vârstă de 16 ani, s-a înecat într-un mod tragic. Rachel este acum bântuită de faptul că nu și-a putut salva fiul și s-ar întoarce oricând înapoi în timp pentru a încerca să-și salveze copiii.

Ultima amintire a fiului ei a fost aceea de a-și scoate mâna afară pentru a o proteja, în timp ce mașina a început să se scufunde.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here