8 TRUCURI pentru a păcăli un test de sarcină. Uite cum să te prefaci însărcinată

0

Testele de sarcină funcționează prin detectarea hormonului de sarcină. Când ești cu adevărat însărcinată, corpul tău produce acest hormon și aceste teste sunt concepute pentru a le evidenția. Cu toate acestea, multe dintre aceste teste pot fi “fals pozitive” din câteva motive. Sarcina este o minunată binecuvântare. Mulți ar putea susține că folosirea unui test de sarcină pozitiv în glumă este un lucru înspăimântător. Iată câteva dintre modalitățile prin care ai putea păcăli un test de sarcină.

1. Cumpără un set de testare fals

Acest kit de testare a sarcinii arată la fel ca cel real. Testul este întotdeauna pozitiv, indiferent dacă ești gravidă sau nu. Mulți oameni folosesc aceste teste ca pe o glumă. Testul va da un rezultat pozitiv al sarcinii cu orice lichid este folosit, inclusiv apă simplă.

2. Desenează pe testul normal de sarcină

Cum să faci un test de sarcină pozitiv? Cumpără două teste de sarcină normale pentru cazul în care greșești. Așteaptă să vezi în ce zonă a testului apare prima linie care marchează faptul că nu ești însărcinată, apoi verifică pe ambalaj unde ar trebui să fie poziționată cea de a doua linie. Folosește primul test pentru a verifica ce culoare ar trebui să folosești, pentru că este posibil ca instrumentul de scris pe care îl folosești ar putea să își schimbe ușor culoarea.

3. Încălzește-l cu uscătorul de păr

Căldura la un uscător de păr poate transforma un test de sarcină într-unul temporar pozitiv. Cumpără un test de sarcină ieftin obișnuit și, după ce îl deschizi, ține-l în căldura uscătorului de pat între 5 și 10 minute. Este posibil ca, dacă linia a doua apare, să dispară peste vreo 2-3 zile.

4. Bagă testul în Coca-Cola

Folosește o sticlă de Coca Cola normală. Toarnă sucul într-o cană. Lasă testul în cană timp de 3-5 minute și vei observa cum va mai apărea o linie ușor închisă la culoare pe testul de sarcină.

5. Roagă o prietenă însărcinată să folosească testul

Ei bine, aceasta este varianta cea mai simplă, mai ales având î vedere că, pe majoritatea testelor de sarcină, liniile care marchează prezența unei sarcini sau nu pot să rămână prezente pentru câteva zile.

6. Utilizează un test expirat

Multe persoane susțin că, atunci când au folosit un test de sarcină vechi au avut parte de rezultate pozitive. Cu toate acestea, nu vei putea găsi un test de sarcină vechi sau expirat la magazin, așa că fie îți cumperi unul acum și aștepți mai mult timp până îl folosești, fie îi întrebi pe prietenii tăi dacă au un test mai vechi pe acasă.

7. Contaminează testul

Foarte multe femei susțin că au obținut rezultate fals pozitive din cauza contaminării testului. Instrucțiunile pentru test se menționează faptul că nimic în afară de urină nu ar trebui să atingă banda de testare însă, dacă folosești pentru test un recipient care a fost spălat cu săpun și nu a fost clătit complet, detergenții și săpunul pot modifica testul.

8. Testează-te în timpul menstruației

Unul dintre celelalte lucruri care pot să contamineze un test de sarcină și să creeze un rezultat fals pozitiv este sângele, așa că încearcă să faci un test de sarcină atunci când ești la ciclu.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here