9 imagini care ne arată ce înseamnă cu adevărat o iarnă geroasă. Numărul 4 mi-a tăiat respirația

0

Iarna este în plină desfăşurare, este un anotimp de care mulţi oameni se tem. Da, o dată cu apariţia iernii vin şi sărbătorile, cadourile, mâncarea delicioasă şi colindele, dar ce se întâmplă după ce acestea trec?

Rămânem cu câteva kilograme în plus şi cu o vreme oribilă. Trebuie să mergem din nou la muncă şi să suportăm nămeţi de zăpadă murdară şi noroiul. Totuşi, în orice situaţie există o parte comică, o parte care ne poate scoate din această astenie de iarnă!

Se spune că cele mai rele situaţii cer un zâmbet şi un context în care să ne destindem, aşa că de ce să nu profităm şi de iarnă în acelaşi fel? În ilustraţiile de mai jos veţi vedea unele dintre cele mai amuzante situaţii în care suntem puşi pe perioada rece.

Iată care sunt câteva dintre cele mai enervante situaţii prin care trec oamenii în perioada iernii:

1. Atunci când se întunecă foarte devreme – dacă vara ne-am obişnuit să ne începem ziua după ora cinci după-amiaza, atunci, iarna la această oră o terminăm. Chiar dacă ai energie şi îţi doreşti să porneşti într-o nouă aventură, totul se opreşte atunci când afară este deja întuneric.

2. Atunci când dimineaţa se întunecă târziu – ne este din ce în ce mai greu să ne dăm jos din pat, în special când afară încă nu a răsărit soarele. Cine vrea să iasă din patul călduros?

3. Atunci când trebuie să îţi părăseşti patul călduros – haideţi să fim serioşi, toată lumea îşi iubeşte la nebunie patul. Cine îşi doreşte să se trezească şi să-l părăsească? Patul pufos şi călduros îţi oferă un confort pe care cu greu îl găseşti în altă parte.

4. Atunci când străzile sunt pline de gheaţă – cine a spus că, o dată cu venirea iernii, trebuie să ne transformăm cu toţii în patinatori profesionişti? Nimănui nu îi place să fie pus într-o situaţie periculoasă, pe gheaţă, aşa că, nu uitaţi de ghetele corespunzătoare antiaderente!

5. Atunci când sunt străzile blocate – putem să înţelegem că există anumite zone în care se deszăpezeşte foarte greu, dar, haideţi să fim serioşi! Oamenii au nevoie, din păcate, să circule foarte mult chiar şi iarna, iar atunci când străzile sunt blocate, totul merge pe dos!

6. Atunci când hainele nu ne vin bine – viaţa nu este ca o imagine de pe Instagram. Când ai de-a face cu temperaturi extrem de scăzute, te îmbraci cu ceea ce este mai călduros. Nu ne putem îmbrăca mai interesant până în lună martie şi trebuie să acceptăm asta.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here