9 motive pentru care femeile înșală mai mult decât bărbații. O să te surprindă

0

Bărbații înșală, știm asta, o auzim peste tot. Cu toate acestea, unul dintre lucrurile care sunt foarte des trecute cu vederea este faptul că și femeile fac acest lucru, uneori poate chiar mai des decât bărbații. Iată care sunt principalele motive pentru care femeile își înșală partenerul.

1. Doi sunt mai buni decât unul

Nu este această afirmație adevărată în aproape fiecare aspect al vieții? Două locuri de muncă sunt mai bune decât unul pentru că aduc mai mulți bani, două mașini sunt mai bune decât una deoarece poți alege exact ce mașină vrei să conduci astăzi. Și este foarte posibil ca această regulă să se aplice și partenerilor. Imaginează-ți: Două persoane care gătesc pentru tine, doi oameni care curăță după tine și, cel mai important, doi oameni pe care să-i aduci în dormitor. Deci, chiar dacă ești sigur că ești un prieten minunat, dacă iubita ta ar avea doi ca tine, ar fi de două ori mai fericită!

2. Ea are nevoie de multă atenție

Îți amintești să-i fi spus că trebuie să fii concentrat la joc și nu poți vorbi? Sau dacă i-ai spus că vrei doar să mergi la bere cu băieții în loc să stai acasă cu ea? Păi, poate că nu ar părea o problemă mare, dar pentru ea este. În timp ce erai afară împreună cu prietenii tăi, ea era acasă singură și deprimată. Probabil că te gândești că doar o noapte sau două nu vor fi o problemă pentru relația voastră. Dar ea are nevoie de atenție mai mereu, și dacă pleci de acasă atunci când are nevoie cel mai mult, s-ar putea să înceapă să caute atenție în altă parte.

3. Celălalt bărbat arată foarte bine

Unele lucruri în viață sunt simple și nu au nevoie de explicații complicate. Există atât de multe motive pentru care femeile înșală, ceea ce poate lăsa un bărbat foarte confuz în privința a ceea ce a greșit. Dar poate că nu ai făcut nimic greșit. S-ar putea ca ea să-l găsească pe celălalt incredibil de atractiv și asta să fie tot.

4. Înșală pentru că este plictisită

Femeile au tendința de a se plictisi repede și, ca bărbat, o relație poate deveni aproape un al doilea loc de muncă pentru a-ți ține partenera fericită și interesată în orice moment. În mod inevitabil, se va întâmpla totuși să-și piardă interesul pentru tine și să se gândească la cine mai este acolo și ce alte oportunități mai favorabile are. Un tip de la serviciu, poate cineva pe care-l vede în fiecare zi, cum ar fi poștașul sau barmanul, sau chiar un necunoscut.

5. Ea a fost înșelată înainte

Femeile iartă, dar rareori uită. Nu contează dacă s-a întâmplat acum cinci ani sau acum cinci zile, ea își va aminti ce ai făcut și o va măcina mereu. Deși multe femei nu intenționează de fapt să înșele, uneori se întâmplă pur și simplu. Femeile pot să justifice asta ca fiind o răzbunare.

6. E încrezătoare că nu va fi prinsă

De obicei femeile sunt cele suspicioase într-o relație și își manifestă grija prin verificarea telefonului. Însă femeile știu că bărbații nu au astfel de obiceiuri și cred din primul moment orice le-ar spune partenera lor.

7. Vrea să se simtă dorită

O femeie trebuie să se simtă dorită, trebuie să se simtă ca și cum ar fi cea mai frumoasă și mai importantă persoană din lume. Dacă începi să dai greș în acest aspect, ochii ei vor începe să caute în alte părți și în cele din urmă va găsi un bărbat sau mai mulți bărbați care o vor face să se simtă ca și cum ar fi importantă.

8. E mai greu să se despartă

Dacă a mai încercat să se despartă, dar nu ai lăsat-o să plece, probabil nu mai simte nimic pentru tine, dar din cauza insistenței tale sau a obișnuinței îi e greu să pună punct și să fie fermă. Însă asta nu înseamnă că ea este emoțional acolo cu tine, și pentru că nu mai simte nimic, e foarte probabil să-și găsească pe altcineva.

9. Celălalt bărbat are o grămadă de bani

Femeilor place să cumpere! Genți, pantofi și rochii. O femeie are nevoie de tot. Poți fi un bărbat care muncește din greu, care merge la lucru cinci zile pe săptămână, pentru a-i oferi o viață stabilă partenerei tale. Însă nu e destul! O femeie se așteaptă la cheltuieli foarte mari.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here