A dezertat din ISIS. Dezvăluiri socante despre ce se va întâmpla cu Europa.

0

Un tânăr de 27 de ani a reuşit performanţa de a dezerta din gruparea teroristă ISIS, iar odată ajuns acasă în Germania a făcut dezvăluiri incredibile din interiorul vieţii de acolo. Acesta se numeşte Harry S. şi este un islamist cu cetăţenie germană, ce a luptat trei luni de zile alături de trupele teroriştilor ISIS. În data de 20 iulie 2015 a fost arestat la Bremen şi de atunci a început să ofere informaţii foarte importante autorităţilor de la Berlin, despre ceea ce se va întâmpla cu Uniunea Europeană;

„Au jurat că vor lansa ATACURI în Germania şi în mari oraşe din Europa”, relatează Der Spiegel.

La începutul anului 2015, Harry a ajuns în „Califatul islamic” fiind cantonat apoi în apropierea capitalei Raqa. Una din dezvăluirile lui a fost aceea că i-a auzit deseori pe jihadiştii din jurul lui vorbind despre organizarea de atacuri teroriste în ţări din Europa. Harry este fiul unor imigranţi din Ghana, şi a fost indoctrinat în timp ce se afla la inchisoare în Germania.

După ce a fost eliberat, a început să meargă foarte des la o moschee, devenind în scurt timp membru al unui grup de islamişti care a trimis cel putin 16 adulţi şi 11 copii în Siria, în anul 2014. Cu toate că era supravegheat, Harry a reuşit să ajungă la graniţa turco-siriană, locaţie de unde a fost preluat de jihadişti. Despre viaţa în ISIS, acesta a povestit că a fost una foarte dură, antrenamentele erau foarte grele, trebuind să stea ore întregi în soare şi fiind nevoit să meargă aproape zi lumină în aceste condiţii caniculare.

Camarazii lui care nu faceau faţa condiţiilor inumane, erau închişi sau bătuţi. Din declaraţiile lui Harry, autorităţile au aflat că jihadiştii au jurat să declanşeze atacuri în Germania şi Austria, totul fiind în semn de răzbunare pentru „varsarea de sânge musulman din Afganistan”. Luna trecută, în noiembrie, ministrul de Interne al Germaniei, Thomas de Maiziere, a anuntat ca 750 de germani s-au alaturat trupelor ISIS, din care peste 200 s-au întors în ţară.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here