A gasit o galeata legata cu o sfoara pe acoperisul blocului. I-a inghetat sangele in vene cand a vazut ce e atarnat de ea VIDEO

0

A gasit o galeata legata cu o sfoara pe acoperisul blocului. Un tanar a crezut ca nu vede bine. Acesta se afla pe acoperisul unei cladiri cand a vazut o galeata. Obiectul din plastic era plin ochi, dar nu cu apa.

In galeata se afla ciment intarit. In mijlocul materialului folosit in constructii se afla un fier destul de gros, indoit in forma de U. Acesta era fixat bine in cimentul intarit din galeata.

A gasit o galeata legata cu o sfoara pe acoperisul blocul

De fierul in forma de U intors era legata o sfoara groasa, ca cea folosita si pe vasele marinaresti. A scos telefonul si a inceput sa filmeze pana la celalalt capat. Cand a trecut cu telefonul peste balustrada, a ramas socat.

I-a inghetat sangele in vene cand a vazut ca, de sfoara legata de galeata, se afla un… OM! Acesta lucra de zor la fatada cladirii pe care se afla si era legat de brau cu o simpla sfoara. Cam asta a fost masura de siguranta pe care muncitorul si-a luat-o ca sa nu cumva sa cada in gol.

Sursa: ciao.ro/a-gasit-o-galeata-legata-cu-o-sfoara

A gasit o galeata legata cu o sfoara pe acoperisul blocului. I-a inghetat sangele in vene cand a vazut ce e atarnat de ea VIDEO

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here