Batranul din Iasi care a devenit inger pentru un copil uitat de parinti! Afla povestea lui ‘Tata Gheorghe’ care se chinuie sa isi creasca nepoata

0

Batranul din Iasi care a devenit inger pentru un copil uitat de parinti! Mardare Gheorghe este din Podu Iloaiei, judetul Iasi. Sta intr-o casa saracacioasa si toata lumea il stie ca Tata Gheorghe. Are 78 de ani si un suflet mare, cald si plin de iubire. De mic a muncit si a fost un bun exemplu pentru cei din jurul lui.

Batranul de 78 de ani este tata, bunic si strabunic. De 12 ani are grija de stranepoata lui de 12 ani. Conform bzi.ro, micuta este uitata de parinti. In urma cu 3 ani, cei doi au intrat in atentia unui post tv cu povestea lor emotionanta. Acum, toata lumea i-a uitat. Dar pe ei nu ii deranjeaza si isi vad in continuare de viata.

Batranul vrea ca nepoata sa, Gabriela, sa aiba o viata mai buna decat a lui. Micuta este in clasa a sasea si invata bine. Tata Gheorghe este mandru de ea deoarece, desi nu are multe sa ii ofere, fata e harnica si silitoare.

„Fata merge la scoala si invata foarte bine. Am mers si am vorbit cu profesorii… Sunt mandru de ea. Nu am ce spune, eu sunt foarte multumit. Este cuminte, asculta, ma ajuta, e fata mea! Am inceput sa construiesc o camera pentru ea. Nu mai am putere sa fac tot ce ar trebui. Nici bani nu prea am, fata are mereu nevoie de cate ceva…”, a spus tata Gheorghe.

sursa: ciao.ro

Batranul din Iasi care a devenit inger pentru un copil uitat de parinti! Afla povestea lui ‘Tata Gheorghe’ care se chinuie sa isi creasca nepoata

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here