Băutura care i-a adus sfârșitul acestui tânăr…

0

Dean Wharmby, un tânăr din, pasionat de culturism, a ajuns să mănânce peste 10.000 de calorii pe zi. Tânărul a investit timp și bani pentru a-și prepara mesele potrivite sperând să obțină masa musculară dorită.

Dean mânca zilnic un amestec de fast-food din care nu trebuia să lipsească peștele, ouăle și carnea de pui. Pe lângă mesele zilnice care ajungeau să conțină peste 10.000 de calorii, tânărul consuma și băuturi energizante pentru a se menține în formă și pentru a reuși să rămână concentrat în timpul antrenamentelor intense de la sala de forță. Dean ajunsese să consume chiar și două cutii de energizante pe oră în timpul antrenamentelor.

În urmă cu cinci ani, viața lui Dean a luat o întorsătură neașteptată. Simțind că pierde în greutate și se simte din ce în ce mai rău, tânărul a decis să consulte un medic. După mai multe investigații, medicii i-au găsit o tumoare în corp. Culturistul s-a încăpățânat și a refuzat să se supună chimioterapiei optând pentru medicina alternativă. După luni de tratament, Dean a pierdut foarte mult în greutate și nu mai arăta deloc ca înainte, însă tratamentul a dat rezultate, iar tumoarea s-a micșorat și cu timpul a dispărut.

După ce s-a însănătoșit, Dean a revenit la vechile obiceiuri pentru a reveni la corpul pe care l-a avut înainte de a se îmbolnăvi, însă după câteva luni, tânărul a fost diagnosticat cu cancer la ficat. Și de această dată a refuzat să facă chimioterapie și a încercat să păcălească cancerul cu o dietă strică și sănătoasă. Situația lui era foarte gravă și pierdea foarte mult în greutate.


Aflat pe patul de spital, luptând împotriva cancerului, Dean a aflat că energizantele consumate în exces i-au cauzat boala. După o luptă lungă împotriva cancerului, Dean a murit la vârsta de 39 de ani. Datorită consumului în exces de energizante și fără a cunoaște riscurile la care se supune, Dean a pierdut astfel lupta cu viața.

Aceste băuturi energizante sunt extrem de populare în rândul tinerilor, iar aceștia trebuie avertizați cu privire la pericolele la care se expun atunci când le consumă.

Băutura care i-a adus sfârșitul acestui tânăr…

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here