Ce fel de sotii sunt femeile din zodiac – vezi care e sotia perfecta si care e sotia pe care nu te poti baza

0

Berbec- Are o atitudine de fier, fiind puternica de fel ea are nevoie de un barbat sa o tina in control si sa poata tine piept furtunilor din ea .

Taur- Este femeia motivatoare, se va casatori cu un barbat dragut si amuzant,nu ii place cei care sunt terchea-berchea.are nevoie de un om de succes.

Gemeni- O persoana secretoasa de fel si periculoasa,stie din prima ce isi doreste ,dar nu isi va arata adevarata fata .Are nevoie de un barbat rezistent va fi fericit cu el .De multe ori a fost parasita de partener pentru ca incearca sa le controleze viata.

Rac- Femeia ideala, intregime, frumoasa, desteapta, gospodina, trebuie sa faca eforturi barbatul pentru a o convinge sa se casatoreasca cu el.

Leu- Femeia care se va casatori doar cu barbatul care ii va oferi lumea la picioare.Exact ca o printesa

Fecioara- O sotie inteleapta stie sa dea sfaturi ,din egosim nu isi lasa sotul sa aiba prieteni, Ii trece repede atunci cand se suparat si stie sa isi cera iertare.

Balanta- Este femeia pisica,draguta si finuta .Simte nevoia de afectiune este mai mult o persoana intelectuala nu are treaba cu gospodoria.

Scorpion- Se va casatori cu un barbat puternic si carismatic.Are puteri de vrajitoare ii poate suci mintile.

Sagetator- Va fi pregatita intodeauna sa lupte va fi cu tine si la bine si la rau, va fi greu deoarece are multi pretendenti.

Capricon- Foarte atenta si selectiva, este o femeie care deja are planul pregatit pentru orice situatie totul este foarte clar pentru ea,nu se va pripi niciodata sa ,se casatoreasca.

Varsator – Nu te vei plictisi cu ea, ii place distractia si spectacolul.

Pesti- Plina de mistere,sensibila, nu te vei plictisi cu ea, isi doreste un barbat de zid. Este o sotie pe viata. Daca nu vede un prieten in sot, pleaca!

Ce fel de sotii sunt femeile din zodiac – vezi care e sotia perfecta si care e sotia pe care nu te poti baza Bensan Romania.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here