Cum a jefuit un barbat cel mai mare cazino din Las Vegas in mijlocul zilei! Nici mafiotii nu au curaj sa lucreze asa

0

Politia cauta un barbat alb, de inaltime medie, care a jefuit cel mai mare cazino din Las Vegas. Acesta a reusit sa dea lovitura in mijlocul zilei, la 3:55 pm, in timp ce cazinoul era plin cu lume.

Acesta a oprit masina in fata localului, s-a dat jos cu o punga intr-o mana si o arma in cealalta mana, a intrat in cazino, si-a pus masca pe fata dupa care s-a dus la una dintre casierii, de unde a luat o suma nedezvaluita de bani dupa ce a amenintat angajatii cu arma, dupa care a plecat linistit cu masina.

Culmea este ca totul s-a intamplat sub ochii clientilor, unii dintre ei ramanand inmarmuriti. Printre acestia se afla si actorul James Woods, care a postat pe Twitter ce s-a intamplat. „Jucam poker la Bellagio iar acum 10 minute un tip a intrat si a jefuit casieria dupa care a plecat”, a postat acesta.

Mai mult, actorul a dezvaluit ca cei din staff au observat jaful insa metoda de interventie este una extrem de interesanta. „Cei din staff au venit la mese pentru a proteja banii aflati in joc, s-au miscat incet, fara sa creeze panica, multi nu si-au dat seama ce se intampla”, a postat acesta.

Jafurile la cazinouri nu sunt ceva nou in Las Vegas, in vremurile de glorie ale mafiei, in anii 70-90, avand loc mai multe astfel de episoade, insa totul se intampla atunci cand in incinta nu era nimeni sau erau foarte putini angajati.

Metoda aleasa de hotul de ieri i-a socat si pe politisti, care nu se asteptau ca cineva sa jefuiasca cel mai mare cazino din Las Vegas in mijlocul zilei.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here