Femeia a intrat în cabinet fără să aibă nici cea mai mică idee ce avea să-i facă doctorul! Soțul femeii era pe hol, la câțiva metri distanță, și o aștepta: ,,De 7 luni te…” Ce s-a întâmplat

0

Orice persoană care se prezintă la medic devine un pacient care are nevoie de condiții speciale pentru a beneficia de un tratament corect și corespunzător, dar ceea ce s-a petrecut între această femeie și doctorul ei numai tratament și comportament corespunzător nu se poate numi.

Închizând ușa cabinetului de consultații cu pacienta înăuntru, Michael Rusling nu a pierdut nicio secundă și a început să o îmbrățișeze pasional pe aceasta! ,,Cine este bărbatul care a venit cu tine și care stă în camera de așteptare?”, și-a întrebat el amanta stând pe masa unde de obicei examina pacienți, alături de pacienta care venise pentru una dintre ,,sedințele lor”.

Răspunsul a venit repde: ,,Soțul meu”, medicul s-a speriat atât de tare încât aproape a căzut. În cea mai mare grabă a scris o rețetă pentru antibiotice pentru a-i trata infecția în gât a ,,pacientei” Sheila Rorie, și a expediat-o rapid în camera de așteptare pentru a fi dusă acasă de soțul său, Drew.

Se pare că femeia avea o aventură cu medicul care dura de peste 7 luni, iar soțul ei nu bănuia nimic. După ce aventura a fost făcută publică fiindcă femeia a mărturisit, pacienta a fost părăsită de soţ, cu care se află acum în mijlocul procesului de divorţ.

Medicul Rusling a negat de la începutul audierilor că ceea ce susţine femeia, a cărei identitate nu a fost oferită presei, ar fi adevărat. Ancheta începută de Consiliul Medicilor continuă, însă, pentru a stabili exact gradul de vinovăţie al doctorului.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here