Fetita asta a furat popcorn de la Printul Harry, in timpul meciului! Cum a reactionat el cand a prins-o VIDEO VIRAL

0

Fetita asta a furat popcorn de la Printul Harry, in timpul meciului! Mica, adorabila si tupeista! ? Fiica unei femei care a avut placerea de a sta langa Printul Harry la un meci a oferit momente de senzatie. Pofticioasa, aceasta a luat din popcornul lui, fara sa ii ceara voie. Dar HArry a prins-o in fapt!

Clipul viral al zilei are doi protagonisti frumosi: Printul Harry si o copila adorabila. Cei doi au stat unul langa altul in tribune, la meci. Printul Harry a fost filmat constant de camerele de televiziune. Asa a fost surprins momentul in care fetita i-a furat popcornul lui.

Fetita asta a furat popcorn de la Printul Harry, in timpul meciului!

La inceput, Printul Harry era absorbit de o discutie pe care o avea cu un prieten cu care era la meci. Isi vede de conversatie si baga mana in cutia cu popcorn, fara sa observe mana micuta care fura din mancarea lui.

Apoi, cand da cu mana peste mana ei, se uita la ea, isi trage cutia cu popcorn si apoi rade. Cei doi s-au imprietenit imediat si au impartit mancarea impreuna. Printul Harry a fost filmat de zor in timp ce scotea limba sau se stramba la micuta. Imaginile acestea video au devenit VIRALE! ?

Fetita asta a furat popcorn de la Printul Harry, in timpul meciului! Cum a reactionat el cand a prins-o VIDEO VIRAL

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here