Îngrozitor! Ce le făcea un medic ginecolog pacientelor sale

0

Nikita Levy era un medic ginecolog renumit și lucra de 25 de ani într-un Spital din Blastimore, însă a făcut un lucru extrem de grav. În timp ce era medic ginecolog, Levy își filma pacientele cu ajutorul unei camere minuscule montate în interiorul unui stilou. Nu doar că le filma, dar acesta păstra toate înregistrările pe calculatorul personal și se uita la ele în timpul liber.

Din nefericire pentru el, una dintre angajatele spitalului l-a surprins pe medic în timp ce se uita la înregistrări și a depus o plângere la conducerea spitalului, care a anunțat poliția.

În urma anchetelor, s-a constatat că medicul a filmat peste 1.000 de paciente în timp ce le consulta. Anchetatorii au găsit în calculatorul făptașului peste 1.200 de înregistrări video și peste 140 de scurte filmulețe cu pacientele care i-au călcat pragul.

Nikita Levy era un medic ginecolog cu o reputație foarte bună, respectat și care nu a avut niciodată probleme cu justiția. Cazul medicului a ajuns și în presă ceea ce l-a determinat să se sinucidă. El a lăsat un bilet de adio soției sale și familiei în care își cere scuze pentru rușinea pe care le-a adus-o: “Nu vreau să vă văd cum suferiți după ce veți afla de faptele mele”, a scris bărbatul în bilet.

După ce cazul a ajuns în presă, fostele paciente ale medicului Nikita Levy, au fost șocate să afle că au fost filmate în momente de intimitate și au decis să înceapă să facă terapie.

“Era un medic profesionist. Niciodată nu m-aș fi gândit că ar fi în stare să facă așa ceva, însă niciodată nu poți să știi ce se întâmplă în spatele ușilor”, a declarat una dintre fostele sale paciente.

Faptele medicului au determinat membrii unui ONG, care se ocupă de consiliere, să organizeze sesiuni speciale de terapie pentru fostele paciente ale ginecologului.

În urma acestui incident, conducerea spitalului va plăti victimelor despăgubiri în valoare de 190 milioane de dolari.

Cazul medicului ginecolog, Nikita Levy, a ajuns în presa din toată lumea pentru ca femeile să fie foarte atente atunci când aleg să consulte un medic.

Îngrozitor! Ce le făcea un medic ginecolog pacientelor sale

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here