Justiția SINISTRĂ din România: O judecătoare coruptă, care a retrocedat un sat întreg, condamnată la 7 ani de închisoare, a ieșit după 3 luni

0

Florița Boloș, fosta judecătoare prinsă în flagrant, anul trecut, primind mită 12.000 de lei, după ce în trecut mai încasase o șpagă de 5.500 de euro de la investigatori sub acoperire, a ieșit din pușcărie, condiționat, pentru comportament exemplar.

Arădeanca a fost condamnată la 7 ani de detenție cu executare pentru opt infracțiuni de abuz în serviciu, opt infracțiuni de fals intelectual, două infracțiuni de fals material și o infracțiune de instigare la fals, scrie evz.ro.

Fosta judecătoare a retrocedat ilegal, un sat întreg. Sute de oameni s-au trezit străini la ei acasă. Un reclamant fictiv dădea în judecată un pârât fictiv, niciunul din personaje neavând legătură cu terenurile respective. În urma acestor acțiuni se pornea un proces în care se cerea pronunțarea unei sentințe care să ateste că reclamantul cumpărase terenurile de la pârât. În tot acest timp, adevărații proprietari nu știau ce se întâmplă, iar în final, contra unei șpăgi, judecătoarea dădea terenurile falșilor cumpărători pentru că cei reali nu erau citați.

Deși a executat doar trei luni de închisoare din pedeapsa de șapte ani, fosta judecătoare de la Ineu a fost liberată condiționat, după ce, pe 17 ianuarie, Tribunalul a decis să admită cererea ei, după ce aceasta a prezentat o sedie de dovezi privind comportamentul exemplar în detenție. Decizia Tribunalului Arad este definitivă.

Sursa: ActiveNews.ro

Nota noastră: În mod normal, un judecător corupt, care a fost prins cu mai multe fapte de corupție, a căror consecințe înseamnă vieți distruse, ar trebui pedepsit cu închisoare pe viață. În mod normal, corupția celor care ar trebui să facă justiție trebuie pedepsită mult mai aspru decât a celorlalți. Cu toate acestea, probabil cea mai coruptă și mai mizerabilă castă din România – Oamenii din JUSTIȚIE – își apără infractorii. De ce? Pentru că mâine ar putea să fie ei în aceeași situație. Probabil că nu am exagera dacă am spune că mai mult de jumătate dintre judecătorii și avocații din țara asta sunt corupți. Toți aceștia ar merita închisoare pe viață, dar, dacă vor fi prinși, vor primi pedepse ușoare și nici pe alea nu le vor executa. Că asta e România! O țară în care mizeria umană stă la butoane și ne face legi…

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here