Nu a mai rezistat de dureri si s-a dus la spital! Acolo, medicii i-au facut radiografii, insa s-au crucit cand au vazut cum arata burta femeii! E un caz unic in lume

0

Nu a mai rezistat de dureri si s-a dus la spital! Acolo, medicii i-au facut radiografii, insa s-au crucit cand au vazut cum arata burta femeii! Margaret Daalman a venit de urgenta la spital acuzand grave dureri de stomac! Medicii din Rotterdam, Olanda, au fost socati sa vada ce avea femeia in intestine, dupa ce i-au facut mai multe radiografii.

Femeia inghitise aproape 80 de tacamuri de marimi diferite. Doctorii nu au stat prea mult pe ganduri si au dus-o pe Margaret direct in sala de operatii. Acestia s-au chinuit ore intregi sa ii extraga din stomac zecile de furculite si cutite pe care femeia le ”mancase”.

Unul dintre medicii care au asistat la operatie a marturisit ca nu a vazut asa ceva in viata lui: ”A suferit un fel de obsesie, iar de fiecare data cand sta la masa pentru a manca, ignora mancarea si inghitea tacamurile”.

Evita mancarea si manca tacamurile de argint

Dupa ce si-a revenit din anestezie, Margaret a spus: ”Nu stiu de ce am simtit nevoia de a manca argintarie. Nu puteam sa ma abtin”. 

Desi s-a recuperat total, aceasta a fost internata intr-un centru de specialitate pentru tulburari de personalitate. Potrivit Daily Mail, femeia nu este la prima abatare. Margaret Daalman mai mancase si in trecut tacamuri, dar niciodata cutite.

Nu a mai rezistat de dureri si s-a dus la spital! Acolo, medicii i-au facut radiografii, insa s-au crucit cand au vazut cum arata burta femeii! E un caz unic in lume

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here