Se trezea din ce in ce mai obosit si a decis sa se filmeze noaptea. Ce facea acest barbat in somn VIDEO

0

Se trezea din ce in ce mai obosit si a decis sa se filmeze noaptea. Un barbat din America se trezea din ce in ce mai obosit de la o vreme. Nu avea semne pe corp si nu stia ce se intampla desi la o ora normala e in pat.

Se trezea din ce in ce mai obosit si a decis sa se filmeze noaptea. Asa ca, la sfaturile unor prieteni, barbatul din imagini a decis sa se filmeze.

A cumparat o camera de supraveghere mica si a instalat-o in dormitor. A pus-o spre el, cu cadru larg spre pat, si s-a culcat.

A doua zi a fost si el uimit de ce a inregistrat camera video. Barbatul a observat ca, initial, tremura in somn. Pe langa miscarile normale pe care le are orice om cand doarme, el dadea din cap cu putere si apoi isi misca corpul si picioarele.

Pana si pisica lui era uimita si curioasa de ce face. Aceasta credea ca e treaz si se ducea mereu langa el sa vada daca o mangaie sau nu. Dar, in realitate, tanarul se trezea si dansa!

Imaginile acestea au devenit rapid virale. Pana si el s-a amuzat cand a vazut ca sursa oboselii sale era dansul in somn!

Se trezea din ce in ce mai obosit si a decis sa se filmeze noaptea. Ce facea acest barbat in somn VIDEO

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here