Uită-te cu atenție la CNP-ul tău! Ce trebuie să știi dacă se repetă aceste cifre

0

Codul numeric personal dezvăluie o serie de lucruri despre personalitatea noastră. Fiecare cifră înseamnă caracteristici individuale. Numerologia este studiul numerelor care determina si reflecta caracteristicile, talentele, motivatiile si drumul in viata, scrie  teotrandafir.com. Potrivit numerologiei, dacă în datele noastre personale domină o cifră, înseamnă că acea caracteristică ne definește cel mai bine.

Iată ce trebuie să știi dacă în CNP se repetă cifra:

1 – Înseamnă că ești o persoană extrem de egoistă, dar ții foarte mult la munca în echipă bine făcută. Ești un lider autentic și un om pe care te poți baza la nevoie.

2 – Ești o persoană extrem de sensibilă. Te simți bine doar dacă ești înconjurat de foarte mulți oameni. Dăruiești mult și primești puțin. Ar trebui să inveți să te pui pe tine pe primul loc.

3 – Ești superficial în anumite aspecte, dar când vine vorba de dedicare pentru casă și muncă, ești în linia întâi. Cuvintele care te caracterizează sunt devotament, familie, iubire, liniste.

4 – Ești destul de răzbunător din fire, însă niciodată nu îți duci la bun sfârșit planul de revanșă. Te aprinzi repede și te stingi la fel de rapid. Cei din jur te iubesc pentru bunătatea ta, dar și pentru că în preajma ta este mereu bună dispoziție!

5 – Mulți îți spun că ești imatur pentru că te porți copilărește în anumite situații. Ești dornic de aventură și de asta ajungi departe. Îți place să riști și nu te dai la o parte de la nicio provocare.

6 – Ești prea bun cu oamenii care ți-au făcut rău și realizezi asta când e prea târziu. Ești o persoană sufletistă, muncitoare, încrezătoare în forțele proprii. Centrul universului tău este familia ta!

7 – Ești și tu destul de egoist, însă când vine vorba de ai tăi, îți dai și cămașa de pe tine. Îți place ordinea și disciplina, dar răspunzi prezent ori de câte ori se pune de-o petrecere.

8 – Vrei să strângi mulți bani, cu orice mijloace. Asta atrage cu sine multe dezamăgiri și multă suferință. Lasă-te mai des dus de val și învață să te bucuri mai mult de micile plăceri ale vieții. Petrece mai mult timp cu cei dragi. Vei vedea că așa viața va fi mult mai frumoasă!

9 – Ești o persoană spirituală, veselă, care cu greu poate fi necăjită de cineva. Defectul tău este că ești prea aeriană de multe ori. Totuși, oamenii din jur te apreciază pentru firea jucăușă, și nimeni nu se plictisește atunci când ești prin preajmă!

sursa:jurnaldinromania.ro

Uită-te cu atenție la CNP-ul tău! Ce trebuie să știi dacă se repetă aceste cifre

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here