Vedete trecute de 35 de ani dar care ar putea spune că au 18!

0

Atunci când vine vorba despre Hollywood, vârstă este un subiect foarte sensibil. Mulţi oameni aleg să evite să îşi spună vârsta adevărată, chiar dacă internetul nu le mai permite asta.

Celebrităţile sunt, de cele mai multe ori, îngrijorate atunci când vine vorba despre vârsta şi despre cum le afectează trecerea anilor cariera, iar starurile tinere vor să pară cât mai mature.

Vârsta reală a unor celebrităţi te va surpinde în totalitate, mai ales că multe dintre ele arată la fel de când aveau în jur de 25 de ani. Pe de cealaltă parte, există şanse ca unele vedete pe care le considerai aproape de 30 de ani, de-abia să fie majore.

Ştim cu toţii că celebrităţile depun foarte mult timp şi efort atunci când vine vorba despre aparenta lor, şi, în cea mai mare parte, chiar funcţionează. Majoritatea persoanelor sunt dezamăgite atunci când vedetele îmbătrânesc şi îşi pierd prospeţimea.

Multe dintre femeile trecute de vârsta a doua de la Hollywood încearcă să lupte împotriva discriminării în legătură cu vârsta, pentru că fiecare artist are dreptul la aceeaşi şansă, indiferent de câte aniversări a sărbătorit la viaţa lui.

Pe de cealaltă parte, tinerii artişti se poartă ca nişte adulţi adevăraţi, ducând un stil de viaţă care nu se potriveşte deloc cu vârsta lor. Paradoxul vârstelor este din ce în ce mai mare pe tărâmul american, ajungând să influenţeze într-un mod negativ.

Între operaţiile estetice, stil, gene bune şi o echipă întreagă care se asigura că totul este perfect, iată care sunt vârstele reale ale celebrităţilor:

1. Gwen Stefani – se pare că artista nu îmbătrâneşte niciodată. Starul are în acest moment 47 de ani ani, dar arată exact ca atunci când era solista principală pentru trupă No Doubt, în 1986.

Gwen Stefani are trei copii şi este încă în floarea carierei, fiind extrem de căutată de producătorii de televiziune, având şi o linie de cosmetice. Aceasta preferă să îşi facă propriul machiaj cu care ne-a obişnuit de atât timp.

2. Shawn Mendes – dacă se întâmplă să fi ascultat muzică la radio anul trecut, este imposibil să nu-l fi auzit pe Shawn Mendes, starul canadian care, la doar 18 ani, are o carieră de invidiat.

Shawn Mendes a realizat mai mult până la această vârstă decât mulţi dintre colegii săi de breaslă, pot spune. Versurile melodiilor sale sunt potrivite pentru vârsta sa, dar, o dată ce a împlinit 18 ani, artistul s-a simţit mai confortabil să abordeze şi subiecte mai intime.

3. Kylie Jenner – deşi poate părea ca şi cum este mult mai în vârstă, aceasta are doar 19 ani. Este destul de greu să o confundăm pe Kylie cu surorile sale mai mari, ţinând cont de faptul că se îmbrăca şi se poartă ca acestea.

Aceasta a fost doar un copil atunci când a ajuns în lumina reflectoarelor, dar nimeni nu a prezis că aceasta va arăta ca o femeie matură la doar 17 ani. Aceasta a suferit câteva intervenţii estetice, dar nu a recunoscut-o decât pe cea de la buze.

Totuşi, Kylie a câştigat 18 milioane de dolari într-un singur an, aşa că nu ne este de mirare că afacerea pe care o deţine o face să pară mult mai matură, deşi atitudinea ei este potrivită pentru vârsta să.

4. Julia Roberts – frumoasă actriţă împlineşte 50 de ani în acest an şi, încă din 1987, Julia ne-a obişnuit cu roluri extraordinare în care talentul său actoricesc reiese la suprafaţă mereu.

Julia susţine că şi-a păstrat frumuseţea încercând să poarte cât mai puţin machiaj şi să îşi hidrateze pielea în fiecare zi. Actriţa nu crede şi nu a apelat la intervenţii cosmetice, mai ales că aceasta iubeşte să experimenteze cu diferite produse de îngrijire.

5. Bella Thorne – deşi Bella arată ca o femeie obişnuită de 20 şi ceva de ani, focoasă roşcata are doar 19 ani. Până la vârsta aceasta, a reuşit să apară în peste 20 de filme şi 20 de emisiuni TV şi a fost starul unui serial Disney.

Bella este extrem de populară şi de vocală în mediul online şi nu se sfieşte să posteze imagini provocatoare. Unul dintre motivele pentru care oamenii cred că este mult mai în vârstă, este legat de lipsa de inhibiţii a actriţei.

6. Adele – artistă a câştigat 15 premii Grammy, un Oscar, un premiu Golden Globe şi are doar 28 de ani. Adele este căsătorită, are un copil şi a realizat foarte multe în ceea ce priveşte partea profesională, încă de la 19 ani, de când şi-a lansat carieră.

7. Jennifer Lopez – cine nu ar vrea să arate că Jennifer Lopez, şi nu doar atunci când va avea 47 de ani? Frumoasă artistă pare că nu îmbătrâneşte niciodată şi face geloasă oricare persoană, de orice vârstă.

Aceasta susţine că evită să consume alcool, să fumeze şi încearcă să doarmă 10 ore pe noapte. Mai mult, vedeta meditează, mănâncă multe legume şi arată la fel ca atunci când şi-a lansat primul album, în 1999.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here